Реклама

Egritech виготовлятиме комбайни для розмінування полів

15 серпня 2023 60 0
Egritech виготовлятиме комбайни для розмінування полів
ДСНС

З початком повномасштабного вторгнення компанія Egritech розділила виробництво пожежної та сільськогосподарської техніки та релокувала останню на захід України.

Про це розповів засновник та СЕО компанії Egritech Олег Авер’янов в інтерв'ю на Latifundist.com.

Він зазначив, що цього року планується вийти на виробництво 150 одиниць сільгосптехніки в рік. Це десь по 15 одиниць в місяць. Майже кожні два дні по бункеру-перевантажувачу.   

Також конструкторське бюро компанії розробило нову піротехнічну машину для розмінування, яку вже передали на облавок ДСНС.

«Це новий для нас напрямок. Буквально недавно ми презентували цю машину. Це піротехнічна машина важкого типу, яка має повністю броньовану кабіну та кузов і за допомогою якої рятівники можуть оперативно ліквідовувати вибухонебезпечні предмети великого калібру. Її наше конструкторське бюро розробило по технічному завданню ДСНС. Вона пройшла випробування і вже, як ви сказали, передана на облавок відомства. Планується подальше виробництво таких машин», — зазначив Олег Авер’янов.

Крім того, компанія планує виготовляти комбайни для розмінування полів. 

«У Лондоні під час конференції з відновлення України ми підписали меморандум з датською компанією HYDREMA про спільне виробництво цих машин. Тож будемо опановувати ще один напрямок, який допоможе нашим аграріям розміновувати поля. Вже працюємо над налагодженням такого виробництва», — додав Олег Авер’янов.

Читати за темою:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама