Реклама

Обстріл Миколаєва: на агропідприємстві згоріло збіжжя на 8 млн грн

26 вересня 2023 157 0
фото ілюстративне
ДСНСфото ілюстративне

Внаслідок атаки на Миколаїв на агропідприємстві в одному з районів згоріло збіжжя на 8 млн грн. Про це розповів голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Він зазначив, що постраждалих серед цивільного населення немає, збитків зазнала лише цивільна інфраструктура.

«В нас є багато пошкоджених вікон і, скажімо так, майна. В тому числі декілька автомобілів, на щастя, без жертв. Так, дійсно, ворог ударив по території міста, скажімо, крилатою ракетою, що я розумію Х-59. Також є інформація, трохи пізніше вони вдарили безпілотником по агропідприємству в одному з районів. Де там збитки нанесли, в нас проінвентаризовано по продуктовій групі, там на 8 мільйонів гривень спалили збіжжя всякого різного. І декілька пожеж було від збитих безпілотників. Також ворог обстріляв Куцурубську громаду, теж без жертв», — пояснив Віталій Кім.

Також, за словами голови ОВА, це була спланована атака на заздалегідь визначені цілі.

«Є точна інформація, куди влучали, хто стріляв, чим і таке інше. Тобто це спланована була акція, оскільки ворожі безпілотники контролювали влучання», — додав Віталій Кім.

Нагадаємо, сьогодні ворог вчергове атакував Одещину дронами. В Ізмаїльському районі відбулись влучання у припортову інфраструктуру. Пошкоджень зазнали будівля пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок, 6 фур зайнялися. 

Читати за темою: Відступаючи з Херсонщини росіяни навмисне спалили елеватор

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама