Реклама

Виробник сільгосптехніки з Оріхова релокував підприємство у Запоріжжя

16 червня 2024 315 0
СПД «Петров»
Запорізька ОВАСПД «Петров»

Підприємець Геннадій Петров з Оріхова Пологівського р-ну зміг релокувати власне підприємство СПД «Петров» до Запоріжжя. На новому місці відновив виробництво сільгосптехніки, зберіг колектив та будує плани на майбутнє. 

Про це повідомила пресслужба Запорізької ОВА.

Як зазначається, завод з виробництва сільгосптехніки розпочав роботу в Оріхові у 2007 році. Основна продукція — обладнання для тваринницьких ферм: конвеєри для прибирання гною, герметичні причепи для вивезення відходів та розкидачі для внесення органічних добрив. 

Навесні 2022 року, через кілька місяців після повномасштабного вторгнення росіян, колектив власними силами зміг евакуювати до Запоріжжя частину верстатів та іншого обладнання. Готову продукцію теж вивозили під обстрілами. На сьогодні російські ракетні удари зруйнували виробничі потужності в Оріхові на 80%.

На новому місці підприємець зміг відновити випуск сільгосптехніки. І одним з перших серед запорізьких бізнесменів долучився до економічної платформи «Зроблено в Україні». Один з її інструментів — кешбек у 25% для аграріїв, які придбали вітчизняну техніку. За словами Геннадія Петрова, програма дійсно вигідна — і не лише для покупців, але й для виробників обладнання.

«Участь в програмі дає змогу розширити асортимент, створити нові робочі місця і сплачувати більше податків, щоб підтримати нашу Україну в такий важкий час», — розповів підприємець.

В планах Геннадія Петрова — розвиток виробництва та збільшення впізнаваності власного бренду. 

«Ми хочемо і надалі розвиватися. Плануємо збільшити випуск продукції і на рівних конкурувати з іноземними виробниками техніки», — зазначив підприємець.

Читати за темою: В реєстрі сільгосптехніки для компенсації аграріям доступні агрегати 86 виробників

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама