Укргазбанк знижує ставку за кредитами на придбання білоруської техніки

31 травня 2016 208 0
«Укргазбанк» знизив процентні ставки за програмою кредитування з компенсацією частини процентної ставки від уряду Білорусії
rp.mk.ua«Укргазбанк» знизив процентні ставки за програмою кредитування з компенсацією частини процентної ставки від уряду Білорусії

«Укргазбанк» прийняв рішення знизити процентні ставки за програмою кредитування з компенсацією частини процентної ставки від уряду Республіки Білорусь. Відтепер оформити кредит на придбання якісної білоруської сільськогосподарської та іншої техніки можна за ставкою лише від 14,5% річних, пише прес-служба банку.

«Програма кредитування білоруської техніки у рамках угоди «Укргазбанку» і Республіки Білорусь уже зарекомендувала себе як одна з найцікавіших кредитних пропозицій на ринку України, і багато наших клієнтів вже нею скористалися. Але, розуміючи потребу українського бізнесу, особливо сільгоспвиробників, у доступному фінансуванні на оновлення свого технічного парку, ми вирішили вкотре покращити умови кредитування. Адже аграрний сектор — одна з пріоритетних галузей економіки України, яка потребує підтримки як з боку банків, так і з боку держави», — зазначив директор департаменту малого і середнього бізнесу «Укргазбанку» Євген Мецгер.

Також додається, що за умовами спільної програми уряд Республіки Білорусь компенсує Укргазбанку частину процентної ставки у розмірі 1/3 облікової ставки НБУ, що діє на дату укладення кредитного договору з клієнтом. Це дозволяє банку пропонувати українським споживачам оптимальні умови отримання кредитів на придбання білоруської техніки.

Виконано за допомогою Disqus