На Херсонщині чиновники вимагали $30 тис. за оренду землі

6 липня 2015 36 0
На Херсонщині чиновники вимагали $30 тис. за оренду землі
Latifundist.comНа Херсонщині чиновники вимагали $30 тис. за оренду землі

На Херсонщині чиновники вимагали $30 тис. від директора фермерського господарства за дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок площею близько 70 га з іншими суб'єктами господарювання з подальшим наданням йому у користування. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Херсонській області затримали керівників одного з товариств у момент одержання неправомірної вигоди. Раніше за даним фактом слідчим управлінням УМВС в Херсонській області відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.

Грошові кошти з місця події вилучено. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Слідство триває.

Виконано за допомогою Disqus