Учасникам АТО на Київщині виділять 1,4 тис. га землі

24 червня 2016 55 0
Учасники АТО отримають земельні ділянки на Київщині
radiopolsha.plУчасники АТО отримають земельні ділянки на Київщині

Головним управлінням Держгеокадастру Київщини уже видано понад 9,9 тис. дозволів щодо розроблення проектів документації із землеустрою на загальну площу 1,4 тис. га, пише прес-служба Київської облдержадміністрації.

Найбільше дозволів видано по Вишгородському, Броварському та Білоцерківському районах – 1,4 тис., 1,3 тис. та 1,2 тис. документів відповідно.

«Переважна більшість відповідних розпоряджень видана АТОвцям для ведення особистого садівництва – 9,6 тис. дозволів на землі площею 1 тис. га. Для особистого селянського господарства видано 247 дозволів на ділянки загальною площею 371 га», — сказано у повідомленні.

Окрім того, оловним управлінням надано уже 2,7 тис. наказів про затвердження проектів землеустрою, загальною площею 421,9 га. Переважну більшість зазначених земельних ділянок – 2,6 тис. наказів – відведено для ведення індивідуального садівництва.

«Усього із заявами на отримання земельної ділянки до територіальних органів Держгеокадастру звернулося 12,7 тис. військовослужбовців, або їх рідних», — йдеться у повідомленні.

Дадається, що станом на сьогодні у резерві головного управління перебуває 390 га земель, передбачених для передачі учасникам АТО.

Виконано за допомогою Disqus