Держфонд підтримки фермерських господарств очолив Іван Слободяник

9 липня 2015 80 0
Держфонд підтримки фермерських господарств очолив Іван Слободяник
Міністерство агарарної політики і продовольства УкраїниДержфонд підтримки фермерських господарств очолив Іван Слободяник

Іван Слободяник призначений виконуючим обов’язки генерального директора Українського державного фонду підтримки фермерських господарств. Відповідний наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України підписано 3 липня, повідомляє прес-служба відомства.

Пріоритетним завданням на посаді новопризначений керівник вважає нормалізацію діяльності підприємства та створення дієвих механізмів підтримки дрібного бізнесу.

«Фонд має перетворитися із формальної установи в ключову організацію з підтримки фермерства, домашніх господарств та сільгоспкооперації. Переконаний, саме ці форми господарювання мають величезний економічний потенціал, який необхідно реалізувати, у тому числі, за допомогою і нашого фонду. Крім того, важливо знайти додаткові недержавні джерела фінансування», — прокоментував Іван Слободяник.

Наказом міністерства від 1 липня виконання обов’язків гендиректора підприємства було знято з першого заступника голови Укрдержфонду Юрія Романюка.

Виконано за допомогою Disqus