Kurkul.com оголошує конкурс креативних привітань!

5 вересня 2016 109 0
Беріть участь у конкурсі від Latifundistmedia!
dn.gov.uaБеріть участь у конкурсі від Latifundistmedia!

Kurkul.com оголошує черговий конкурс у рамках святкування 5-річчя Latifundistmedia під назвою «Святковий Kуркуль!» Цього разу ми чекаємо від вас цікаві та веселі привітання для команди Kurkul.com та Latifundist media. Це можуть бути вірші, фото, малюнки, відео-привітання — все, на що здатна ваша фантазія!

Конкурс стартує вже сьогодні, тож присилайте ваші роботи на адресу yevtushenko@latifundistmedia.com або публікуйте їх на своїх сторінках у соцмережах з хештегом #СвятковийКуркуль чи #Kurkulконкурс.

Конкурсні роботи ми будемо приймати з 5 по 20 вересня. Далі ж почнеться голосування на нашій сторінці у Facebook і підрахунок голосів. Долучайте до конкурсу всю рідню! Окрім того, що ви маєте нагоду продемонструвати усім свій талант, троє найкращих ми нагородимо призами!

Призи:

Придбання товарів у LatifundiMag за «латіки» (місцева «валюта» для розрахунків у нашому фірмовому магазині). Латіки надаються переможцям і дають право придбати товари з символікою LatifundistMedia (за повною ціною або зі знижкою).

Грошовий фонд для переможців становить:

1-е місце — 350 латіків.

2-е місце — 250 латіків.

3-е місце — 150 латіків.

Решта учасників отримає заохочувальні подарунки ― сувенірну продукцію або знижку на товари у ЛатифундіМаг.

Чекаємо на ваші привітання!

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою