На Львівщині відкрили тваринницький комплекс

25 жовтня 2016 434 0
Після реконструкції відкрили сучасний тваринницький комплекс ТзОВ «ЕкоМіт»
loda.gov.uaПісля реконструкції відкрили сучасний тваринницький комплекс ТзОВ «ЕкоМіт»

У с. Батятичі Кам’янка-Бузького району (Львівська область) після реконструкції відкрили сучасний тваринницький комплекс ТзОВ «ЕкоМіт».

За словами директора підприємства Романа Хомичка, ТзОВ «ЕкоМіт» — це високотехнологічний, сучасний комплекс, який з 2016 р. є представником в Україні всесвітньовідомої компанії Choice Genetics. Виробничий потенціал — 100 тис. товарних поросят на рік.

«Його створили 17 жовтня 2013 р. Основним видом діяльності підприємства є розведення свиней. Загальна площа приміщень становить 21978,5 м. Для обслуговування свинокомплексу орендували землю площею 11,4 га та для вирощування зернових культур — ріллю площею 31,5 га. На підприємстві працює 55 працівників», — йдеться у повідомленні.

Також додаться, що для розвитку господарської діяльності задіяли кошти інвестора з Польщі. Імпортовано сучасне обладнання для свинокомплексу та самостійного виготовлення кормів.

«Метою ТзОВ «ЕкоМіт» є виробництво свиней на базі найкращої генетики і виробничих стандартів, підібраних до місцевих умов, програми вирощування та пропозиція і консультації для свинарів з досягнення максимальних результатів у сфері відгодівлі», — зазначається у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus