New Holland презентує два нові прес-підбирачі

21 грудня 2016 51 0
Прес-підбирач одночасно вміщує 3 рулони плівки або сітки шириною до 140 см
thumbs.tractorfan.nlПрес-підбирач одночасно вміщує 3 рулони плівки або сітки шириною до 140 см

КомпаніяNew Holland представить дві нові моделі рулонних прес-підбирачів Roll Baler 125 і 125 Combi у рамках виставки Lamma-2016, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на agroinfo.com.

Roll Baler 125 оснащений оновленим підбирачем, який вперше з'явився в моделях Big Baler і Roll Belt з робочою шириною 2,3 м, а тепер став на 30 см довше.

Висока якість захоплення і подачі рослин в камеру також забезпечується за рахунок п'яти грабельних брусів з двомуфтовим приводом і регульованою підвіскою.

У моделях Roll Baler 125 Combi і Roll Baler 135 Ultra компанія New Holland представила інноваційну систему плівкової упаковки. Вона використовує гідравлічну систему примусової подачі, яка дає можливість попередньо розтягнути плівку і завдяки пакувальним утримувачам забезпечити більш акуратну, безпечну і надійну упаковку.

Система одночасно вміщує 3 рулони плівки або сітки шириною до 140 см. Швидкість упаковки нових моделей збільшилася на 20%, що значно підвищує продуктивність машини.

Ще однією новинкою оновленої лінійки підбирачів компанії New Holland, які будуть представлені на Lamma, стане Roll-Belt з варіативної камерою і оновленою системою IntelliBale.

Крім підбирачів, компанія представить на виставці флагманський прес-підбірник Big Baler 1290 Plus та комбайн FR Forage Cruiser, який може відстежувати ключові параметри стану культури завдяки новій системі сенсорів короткохвильового інфрачервоного випромінювання On Board.

Виконано за допомогою Disqus