Massey Ferguson випустив нову лінійку телескопічних навантажувачів

8 січня 2017 43 0
Massey Ferguson
fwi.co.ukMassey Ferguson

Нова лінійка телескопічних навантажувачів Massey Ferguson має нові двигуни, трансмісії та налаштування, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на fwi.co.uk.

Новий 3,4-літровий двигун з потужністю 100 к.с. та 130 к.с від виробника Doosan, встановлений таким чином, щоб зменшити висоту кришки двигуна, порівняно з попередніми моделями, для кращої видимості з правого боку.

Гідростатична трансмісія має двохступеневий редуктор для робіт на подвір'ї та відкритих ділянках, або для їзди по дорозі на швидкості до 40 км/год., а також два налаштування для гідростатичного елементу для забезпечення достатнього крутного моменту при виконанні різних робіт.

Функція «повзання» відділяє число обертів двигуна та налаштування шляхової швидкості для таких пристосувань як підмітальні машини, силосні розкидачі та розкидачі соломи, які потребують використання достатньої кількості гідравлічної рідини при низькій швидкості навантажувача.

Додаткові налаштування для стріли доступні при наявності додаткового електричного клапану перемикання.

Продуктивність установки поршневого насосу для стріли та інших установок становить до 190 л/хв. і цей потік може бути обмежений за необхідності, щоб уникнути різких рухів.

Втягування стріли відбувається плавно і це забезпечує найкращі умови при експлуатації.

Усі ці функції присутні у нових моделях навантажувачів MF TH.6030 (3 т/6 м), TH.6534 (3,4 т/6,5 м), TH.7035 (3,5 т/7 м) та TH.7038 (3,8 т/7 м), оснащених двигунами потужністю 100 к.с. чи 130 к.с. з гідравлікою 100 л/хв. чи 190 л/хв. відповідно.

Виконано за допомогою Disqus