«Сільський ревізор» відвідав з інспекцією Полтавщину

17 січня 2017 110 0
«Сільський ревізор» відвідав Хейлівщину!
Kurkul.com«Сільський ревізор» відвідав Хейлівщину!

Соціальний проект про українське село «Сільський ревізор» провів ювілейну десяту інспекцію, що стала завершальною в 2016-му році.

Новорічний випуск проекту відбувся в селі Хейлівщина Чорнухинського району Полтавської області. Подарунок під ялинку у вигляді ревізії села отримав міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий і найбільший на ринку гравець — UkrLandFarming з його підрозділом «Райз-Максимко».

Команда «Сільського ревізора» перевірила як наповнюється і куди витрачається сільський бюджет, скільки в ньому надходжень від аграрних платників податків і як місцева громада ставитися до питання децентралізації. Учасникам проекту також вдалося відвідати збори жителів села в місцевому клубі і розпитати про те, хто допомагає їх селу. Соціальна інспекція торкнулася школи, яка знаходиться на межі закриття, дитячого садка, сільського ФАПу, будинку культури та бібліотеки, ферми «Райз-Максимко», доріг, вуличного освітлення та добробуту селян в цілому.

Читайте повний текст сільській ревізії і підписуйтесь на сторінку проекту в Facebook, щоб завжди бути в курсі пригод «Сільського Ревізора»!

Зовсім скоро в проекті запустять голосування за село 2016 року в різних номінаціях, в якому зможете взяти участь і ви. Не пропустіть!

Виконано за допомогою Disqus