Caterpillar розширила лінійку сільськогосподарських телескопічних навантажувачів

25 січня 2017 85 0
Caterpillar TH408D
mylleh.beCaterpillar TH408D

Компанія Caterpillar оновила та розширила лінійку спеціалізованих сільськогосподарських телескопічних навантажувачів, оснастивши їх більшою потужністю та оновленою кабіною, повідомляє Traktorist.ua.

Нова лінійка D замінить лінійку моделей С та отримає розширення від компактної 6-метрової моделі TH306D до 10-метрової TH3510D.

Однією з найпопулярніших моделей, швидше за все, стане TH408D, яка замінить модель TH407C. Її вантажопідйомність становить 4 т, висота підйому – 8 м і, як всі інші моделі цієї лінійки, вона має понижену задню точку повороту для кращої видимості.

Модель оснащена чотирьохциліндровим двигуном Caterpillar 4,4 л потужністю 125 к.с. в стандартній комплектації, а за додаткову плату цей показник можна збільшити до 145 к.с. Машина приводиться в дію шестиступінчастою коробкою передач Рowershift, контроль за якою здійснюється через кнопки на джойстику.

Кабіна оператора – це одне з найбільших удосконалень, вона має покращену панель, на якій розміщений цифровий дисплей, що показує всю важливу інформацію.

Вартість базової спеціалізованої моделі TH408D з двигуном потужністю 125 к.с. стартує від £65 тис.

Виконано за допомогою Disqus