A3ТЕХ Україна представила нову сівалку Prime з системою внесення рідких добрив

24 лютого 2017 119 0
A3ТЕХ Україна представила новинку — сівалку Prime на «Зернових технологіях»
traktorist.uaA3ТЕХ Україна представила новинку — сівалку Prime на «Зернових технологіях»

Компанія «A3ТЕХ Україна» представила сівалку точного висіву Prime під час виставки «Зернові технології».

Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Привезли новинку — ciвалку Prime з обладнанням для внесення рiдких добрив та інокулянту. Ми вiдчули iнтерес з боку виробникiв добрив, навіть закордонних», — в ексклюзивному коментарі розповів начальник відділу маркетингу «A3ТЕХ» Україна Олег Диващук.

Сівалка Prime являє собою унікальне рішення. Поєднання компонентів агрегату створює оптимальні умови для кожної насінини. Сівалка дозволяє вносити рiдкi добрива під рядок посіву на глибину 8-10 см, а також зі зміщенням у бік від рядку посіву на 5 см з метою уникнення інтоксикації насіння.

Унікальність висівного апарату даної моделі в тому, що висівний диск обертається разом з вакуумною камерою, що забезпечує відсутність втрати вакууму та зношування диску. За рахунок кріплення на магнітах, забезпечується однаковий вакуум у всіх висіваючих апаратах сiвалки. Результатом роботи даного висівного апарату є рівномірність та точність сходів.

Система для внесення рідких добрив пропонується в декiлькох варіантах виконання. В посівне ложе разом з насіниною вноситься стартове або мікродобриво та добавляється рідкий інокулянт (у випадку здійснення висіву бобових).

«За результатами виставки маємо замовлення. У 2017 р. очікуємо, як мінімум, показники докризових років, в планах організація виробництва данної моделi в Україні», — ділиться Олег Диващук.

Виконано за допомогою Disqus