«Агробізнес ТСК» фінансуватиме футбольний клуб з Першої ліги

2 березня 2017 166 0
Фірма «Агробізнес ТСК» фінансуватиме ПФК «Суми»
fcgornyak.dp.uaФірма «Агробізнес ТСК» фінансуватиме ПФК «Суми»

Футбольний клуб ПФК «Суми», який виступає в Першій лізі чемпіонату України з футболу, до кінця сезону отримає фінансову підтримку від агрофірми «Агробізнес ТСК», активи якої знаходяться на Сумщині, повідомив голова Федерації футболу Сумщини Андрій Прохорович в інтерв’ю footboom.com.

Раніше «Агробізнес ТСК» підтримував одноіменний аматорський клуб з Ромнів, який тричі підряд ставав чемпіоном області з футболу. За словами Прохоровича, до кінця сезону команда дограє під брендом ПФК «Суми», а склад буде набраний з гравців роменців. В наступному ж році можливе перейменування команди в ПФК «Суми-Агробізнес».

Господарство «Агробізнес ТСК» розпочало роботу в 2005 році, а з 2011 року почало займатися картоплярством. На даний момент в обробітку агрофірми 5,2 тис. га, на яких вирощують зернові культури, картоплю та овочі борщового набору.

В цьому сезоні в Першій лізі виступають ще дві аграрні команди — «Колос» (Коваліка), яку фінансує агрофірма «Світанок» та «Інгулець», що підтримується «Агрофірмою П’ятихатська».

Читайте також «Аграрний спорт. Частина 1: «фермерські» команди на футбольній мапі України»

Андрій Губін, kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus