Мінагрополітики проведе навчальну програму з розвитку сільських територій

16 березня 2017 98 0
Українців навчатимуть розвивати сільські території
agroparty.kr.uaУкраїнців навчатимуть розвивати сільські території

Сьогодні за підтримки ЄС розпочинається серія навчально-практичних семінарів із застосування кращих європейський практик у розвитку сільських територій в Україні. Перший семінар проходитиме 16 – 17 березня у Львові. У семінарі братимуть участь представники Мінагрополітики та провідні експерти, йдеться на сайті відомства.

На семінарі обговорять розвиток сільського господарства та сільських територій в Україні, застосування європейських підходів до розвитку українських сільських територій, вивчатимуть кращі практики з всієї України.

У семінарі візьмуть участь керівники структурних підрозділів обласних та районних державних адміністрацій, представники територіальних громад, голови сільських та селищних рад, власники агросадиб, працівники фермерських господарств та сільськогосподарських кооперативів, представники профільних громадських організацій.Програмою семінару передбачено посилення спроможності місцевих органів влади у розробці та впровадженні проектів з розвитку агрорекреаційних кластерів на базі сільськогосподарських кооперативів, обговорення стратегій та концепцій сільського розвитку та сприяння місцевим ініціативам.Аналогічні семінари-практикуми планується провести у м. Дніпро та м. Одеса.

Виконано за допомогою Disqus