Новий конкурс до Великодня від Latifundimag та «АСТРА»

11 квітня 2017 154 0
Стартував новий конкурс до Великодня!
Kurkul.comСтартував новий конкурс до Великодня!

Свято Великодня вже зовсім близько! Latifundimag та «Агробудівельний Альянс «АСТРА» вирішили зробити цей день для вас більш пам’ятним та оголошують конкурс. Для участі потрібно небагато — весняне натхнення і трошки вільного часу.

Ви можете взяти участь в одній із змагальних «дисциплін» на вибір: розфарбувати пасхальні яйця аграрними елементами, зробити композиції з пасок та яєць або ж підготувати інші конкурсні роботи на ваш розсуд, але не забути згадати в них сільське господарство.

Наприклад, можна зобразити логотип улюбленого бренду або модель трактору чи комбайну – Fendt, Challenger, Horsch, Manitou, логотип Latifundimag, Latifundist, Kurkul, Elevatorist, SuperAgronom або Traktorist.

Далі потрібно сфотографувати ваші роботи і відправити на електронну адресу: easter.latifundist@gmail.com. У «Темі» вкажіть «Великдень 2017».

В листі обов’язково вкажіть П.І.Б., повну адресу (з індексом) та номер мобільного телефону.Важливо! Кількість конкурсних робіт від одного учасника не обмежується! Тому надсилайте для участі в конкурсі усі свої витвори.

Конкурс стартує 10 квітня, і продовжуватиметься до 20 квітня. Переможці будуть визначені шляхом голосування на Facebook АБА «Астра» і оголошені 21 квітня.

Автори найкращих робіт отримають оригінальні призи від організаторів конкурсу.

Чекаємо на фото ваших робіт!

Виконано за допомогою Disqus