На AGROEXPO 2017 відбудеться конкурсний показ племінних тварин

2 червня 2017 362 0
Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO
АгроЕкспоМіжнародна агропромислова виставка AGROEXPO

Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO, яка цього року відбудеться 20-23 вересня в Кропивницькому традиційно не обійдеться без новинок для відвідувачів. Серед яких конкурсний показ племінних тварин та збільшення виставкових площ, повідомляє прес-служба АгроЕкспо.

Цього року на виставці відбудеться конкурсний показ племінної великої рогатої худоби, овець, кіз і коней. До складу журі увійдуть провідні експерти з Австрії та Нідерландів.

Також AGROEXPO розширила експозиційні площі, як відкриті, так і в критому павільйоні, загальна виставкова площа яких склала 100 тис. кв. м.

Окрім цього 2017 року виставка новинок від українських автосалонів «Автоленд» відбудеться в критому павільйоні і збільшить свою площу до 5 тис. кв. м. На виставці будуть представлені такі бренди, як Lexus, Mercedes, Volkswagen, Hyundai, Peugeot, Opel, Toyota і багато інших.

«Команда українських стронгменів під керівництвом володаря титулу «Найсильніша людина світу 2004» Василя Вірастюка проведе майстер-клас із силових вправ, в тому числі і з перетягування різних типів сільськогосподарської техніки. Кожен бажаючий також матиме шанс випробувати свої сили і позмагатися з українськими богатирями», — повідомляє прес-служба АгроЕкспо.

Нагадаємо, минулого року загальна площа експозицій AGROEXPO склала 88,3 тис. кв. м. У виставці взяло участь 470 профільних компаній і відвідало 20, 7 тис. осіб.

Виконано за допомогою Disqus