Väderstad та John Deere оголосили про партнерство

24 липня 2017 106 0
Техніка Väderstad
www.vaderstad.comТехніка Väderstad

З метою поглиблення співпраці із клієнтами і збільшення рівня присутності в Україні, Väderstad вступає у регіональне партнерство із дилерською мережею John Deere.

Партнерство означає, що продукти Väderstad і John Deere постачаються через єдину дилерську мережу, про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу Väderstad.

Україна є важливим ринком для Väderstad. Сьогодні у сільськогосподарському виробництві обох країн задіяно більше 4 тис. машин. 

З метою збільшення присутності і доступності продуктів для сільськогосподарських виробників України компанії оголосили про партнерство Väderstad і John Deere. За умовами угоди дилери John Deere в Україні отримують ексклюзивне право на продаж продуктів Väderstad кінцевим споживачам в зоні територіальної відповідальності.

«Це партнерство дозволить Väderstad посилити позиції і присутність на ринку. Наші клієнти лише виграють від роботи із розвиненою мережею сервісу і підтримки із боку високопрофесійних і досвідчених дилерів», — заявив директор Väderstad з продажу і маркетингу Матіас Ховнерт.

 Для забезпечення додаткової підтримки існуючих і майбутніх клієнтів в умовах росту продажів, дочірня компанія Väderstad в Україні, ТОВ Ведерстад продовжить і надалі свою важливу діяльність в галузі продажу машин, сервісу і постачанні запасних частин для гарантованого задоволення кінцевих споживачів ― аграріїв.

Важливо відмітити, що йдеться про угоду про дистрибуцію між Väderstad і John Deere на українському і російському ринках. Väderstad є приватною сімейною компанією і не має намірів ані продавати, ані об'єднувати бізнес.

«Високоякісні машини для сівби і обробітку ґрунту Väderstad і трактори, та інші машини John Deere, відмінно пасують одне одному і це партнерство підсилить обидва бренди на регіональному ринку», — відмічає Матіас Ховнерт з боку Väderstad.

John Deere має чудову репутацію глобального постачальника сільськогосподарської техніки високої якості і завдяки цьому є прийнятним партнером для Väderstad.

«Таке партнерство дозволить дилерам John Deere пропонувати клієнтам в Україні і РФ більш повну лінійку причіпного обладнання. Дилери отримають доступ до широкої гами машин John Deere, а також до зернових і просапних сівалок і культиваторів Väderstad», — відмітив віце-президент John Deere з продажу і маркетингу по Регіону 2 Кристоф Віггер.

 Партнерство між Väderstad і John Deere в Україні офіційно розпочинається з 25 липня 2017 р.

 

Виконано за допомогою Disqus