Fendt розробив автоматичний пристрій навішування обладнання Fendt VarioPull

22 вересня 2017 88 0
Автоматичний пристрій навішування обладнання VarioPull
Kurkul.comАвтоматичний пристрій навішування обладнання VarioPull

Компанія Fendt розробила новий автоматичний пристрій навішування обладнання VarioPull, який оптимізує розподіл навантаження на передню і задню вісь трактора і дозволяє ідеально розподілити вагу і тиск транспортного засобу на ґрунт. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Завдяки застосуванню VarioPull і розумному використанню опорного навантаження навісного обладнання фермер може зменшити як фронтальне балансування, так і пов'язану з ним вагу працюючої машини, при цьому не втративши силу тяги.

Варіабельна адаптація осьового навантаження в комбінації з вбудованою системою регулювання тиску в шинах VarioGrip дає можливість оптимального використання внутрішнього тиску шин. Таким чином, додатково зменшується тиск на ґрунт і максимально збільшується тягова потужність.

Технологія VarioPull також дозволяє збільшити продуктивність за рахунок зменшення буксування, знизити опір коченню при роботі в полі, зекономити паливо, скоротити кількість викидів і зберегти дернину.

Fendt VarioPull доповнює управління тяговим зусиллям, яке складається з вбудованої системи регулювання тиску шин VarioGrip, трансмісії VarioDrive, а також електронної допоміжної системи Grip Assistant.

Завдяки вбудованій системі вимірювання координат користувач постійно отримує інформацію про актуальне розташування VarioPull і може з кабіни або через додаток у смартфоні оптимально його відрегулювати.

 

Виконано за допомогою Disqus