АгроЕкспедитори готуються інспектувати кукурузні поля

АгроЕкспедиція «Кукурудза 2016»: вперед злаковими місцями!

АгроЕкспедиція «Кукурудза 2016» 15 вересня 2016 152 0

Її не дарма називають «третім хлібом» людства. Кукурудза впевнено зайняла свої площі на українських полях, вписавши цим самим нашу країну в п’ятірку найкрупніших виробників кукурудзи у світі. Саме час подивитися чи гарно вродила вона цього року. Як ви здогадалися, команда Kurkul.com вже встигла перевести дух після насиченої «соєвої» експедиції, підбила її підсумки та активно готується підкорювати кукурудзу!

Ми вирушаємо 26-го вересня, а тому вже готуємо питання та збираємо команду експертів, що допоможуть нам оцінювати кукурудзу, а також традиційно будуть надійним «агрономічним» тилом. Цього разу в поля з нами поїдуть представники компаній «КВС-УКРАЇНА», Bayer, Vaderstad та ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».

Нагадаємо, що минулого року в Україні намолотили 23 млн т кукурудзи. Цього року аграрії посіяли 4,4 млн га кукурудзи і наразі вже розпочали збір урожаю. Аграрні експерти вже дають попередні прогнози і очікують, що світовий урожай кукурудзи цього року буде рекордним. А як буде в Україні? Ми маємо побачити все на власні очі! Тому незабаром вирушаємо у черговий кроп-тур, звідки привеземо попередні дані щодо цьогорічного урожаю цієї культури в Україні.

Якщо у вас є запитання до аграріїв, які вирощують кукурудзу, пишіть їх у коментарі, і ви обов’язково знайдете відповіді на них у наших блогах! Якщо ж ви хочете бачити команду агроекспедиторів у своєму господарстві, чекаємо на запрошення! Адже команда саме розробляє маршрут, тому цілком імовірно, що ваше підприємство стане одним з пунктів нашого призначення!

А поки ще є час, ми побігли читати і набиратися знань перед відповідальною поїздкою!

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою