Поле ділиться секретами online

Поле ділиться секретами online

Digital Field 23 липня 2020 437 0

Діагностика завершена. Система стабільна…

Логін аккаунту #300 системи AgroOnline…

Пошук попередніх записів з камер спостереження та периферійних датчиків…

Треба зібрати інформацію по операціям які проводилися на полі до посіву. Цікаво, невже навмання сіяли? А ні, ось він — цілий масив даних. Що тут у нас? Хм, чим більше я спостерігаю за роботою фахівців Digital Field, тим більше помічаю, що ми багато в чому схожі. Ось вони також діагностику проводили, тільки агро. Вимірювали щільність грунту, щоб обрати оптимальний варіант його обробітку та внесення добрив. Підхід схвалюю, та побачимо, чи правильні висновки вони зробили з отриманих результатів діагностики.

Запит до бази даних… Підбір обробітку грунту та системи живлення згідно результатів агродіагностики…

Я б теж такий варіант обрав, як агрономи, враховуючи сучасний стан людських технологій... Тепер слід зібрати всі відеоматеріали, зафіксовані моїми камерами, для нового відео на youtube. Так, що ми сюди візьмемо: комплексна агродіагностика поля - агрохімічний аналіз грунту, аналіз погодно-кліматичних даних, визначення критичних факторів, визначення потенціалу поля, системи підживлення кукурудзи та соняшника і закріпимо це все досвідом фермерів!

Читати також: Перше поле-блогер в Україні — старт програми

Оцінка можливого позитивного ефекту для аграрної аудиторії... 

Буде «топчик», як кажуть хлопці в полі, а кількість вподобань та підписок на канал, впевнений, це підтвердить.

Ініціюю завантаження відео на youtube…

Аналіз системи та обладнання завершено…

Завершення дефрагментації масиву даних по передпосівним операціям...

Мушу визнати, без відповідних технологій та обладнання доцільність застосування моїх обчислювальних потужностей досить примарна. Цікаво, що це твердження чудово підходить і до реалій сільського господарства. Навіть найкраща техкарта без якісної техніки не може бути дотримана на 100%. 

Здається, у команді Digital Field теж щось про це знають. Я на власні камери бачив, як вони застосовували схеми внесення добрив від AgriLab. Заодно протестували трактор Massey Ferguson TH 7038 від АМАКО та розкидач AXIS 30.2 компанії Аgrimatco. Чомусь ця техніка змушує потік даних рухатись швидше через мої мікросхеми. Це вже профдеформація? Я тепер теж аграрій?

Заплановано: діагностика всіх систем на предмет агрозалежності…

Мені не слід так відволікатися. Хоча до цього фахівці Digital Field все правильно зробили, але все ж про всяк випадок слідкуватиму за ними. Відео, де агрономи «наламали дров» у полі теж набере багато переглядів. Ото сміху буде .

Тим часом, статистичні дані ютуб каналу Digital Field демонструють стабільне зростання зацікавленості агроспільноти. Думаю, недоцільно буде припиняти підготовку нових роликів. Щоб закрити усі можливі запитання із передпосівними операціями на моєму полі, у цьому відео покажу: схему системи живлення AgriLab,  які добрива обрали агрономи проєкту Digital Field для мого поля, як зменшити втрати азоту у грунті, результати тестування трактору Massey Ferguson TH 703, розкидача AXIS 30.2 та нюанси у роботі з цією технікою.

Старт рендеру відео…

Заплановано: фіксація кількості вподобань та підписок на канал…

Ще годилося б зібрати усе, що в моїй базі є по головним критеріям вибору насіннєвого матеріалу… Залишу це, разом із конкретними прикладами з поля, на наступний випуск. 

 © Kurkul.com, 2020 р.

Виконано за допомогою Disqus