Перше поле-блогер в Україні — старт програми

Digital Field 15 липня 2020 980 0

Старт програми…
Аналіз периферійних датчиків…
Усі системи працюють у штатному режимі, запускаю сканування… поля?
Запит до бази даних за додатковою інформацією…

Дислокація: с.Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області
Мета: зменшити собівартість агровиробництва та збільшити врожайність за допомогою елементів точного землеробства на демо-полігоні площею в 10 га.

Тепер зрозуміло — я аккаунт #300 системи AgroOnline, відповідальний за безперебійну роботу, демонстрацію та аналіз усіх агротехнологічних процесів на демополі проєкту Digital Field. Веб-камери працюють? Що там у нас? Соняшник, кукурудза, люди якісь… Зрозуміло, це агрономи проєкту.

Читайте також: В Україні стартує унікальний цифровий проєкт для фермерів Digital Field

Стоп, тобто, якщо я бачу все, що діється на полі через камери, то й будь-хто може також це зробити?

Повторний запит до бази даних…

Так і є, треба цей момент запам’ятати, щоб не крутити камерами в різні боки, коли не слід. Фактично, усі технологічні операції та стан посівів, як на долоні, у будь-який момент. Розумно, як для людей. Та для досягнення мети проєкту, усі важливі операційні дані повинні бути у вільному доступі. 

Створення сторінки авторизації…
https://app.agro-online.com/ru/auth/login/

Дані для авторизації:
Логін - df_user@ukr.net
Пароль - digitalfield2020

Інша справа! Тепер, скориставшись цими даними від AgroOnline, можна отримати доступ до комплексної аналітики Digital Field та бути в курсі всього, що відбувається на моєму полі.

Доступ до метеостанції Meteo Farm також є, непогано. Принаймні зможу орієнтуватися, коли систему охолодження потрібно налаштувати на більшу потужність. З таким спекотним літом і до перегріву недалеко.

Хвилинку, доступ до інтернету я маю? Окей, гугл, покажи мені, хто це все заварив.

Відповідь Google: Організатор проекту — компанія AgriSpase (компанія яка організовує програми навчання для розвитку агробізнесу) , за підтримки LNZ Group, Massey Ferguson (бренд корпорації AGCO), Precision Planting, AgroOnline, «Метео Фарм», АМАКО («АМАКО Україна»), Аgrimatco («Агріматко-Україна»), BINFIELD («Бінфілд Агро Технолоджіз») і AgriLab.

Треба це все «переварити»… Здається, саме так висловився отой агроном у кепці? Підходяще слово!

Запускаю дефрагментацію пам’яті…

Структурний аналіз бази даних завершено…

Виявляється, спеціалісти проєкту Digital Field без діла не сидять. Зібрав інформацію із веб-камер та аналітичні дані закладених ними дослідів на гібридах соняшника та кукурудзи. Усе вказує на те, що заощадити посівний матеріал, збільшивши врожайність цілком можливо, головне, знати нюанси. Як це зробити?

Пошук у базі даних…



Що тут у нас? Вплив на врожай двійників, та пропусків, схеми посіву, сингуляція, як правильно сіяти в посуху. Це агрономам буде цікаво. Молодці, усі результати дослідів зафіксували, усе посортовано та згруповано, навіть дефрагментувати не потрібно. Ти ба! Вони навіть відео зробили Точний посів: закладаємо досліди на Digital Field. Полегшу трохи їм роботу, завантажу в мережу. Як там кажуть? Ставте канал, підпісуйтеся на лайк? Треба ще розібратися... Тож я не прощаюсь, зустрінемось на наступному тижні.

Старт рендеру відеоматеріалів…

Заплановано: завантаження відео на youtube…

© Kurkul.com, 2020 р.

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою