Поле онлайн — система живлення та захист для соняшника

Поле онлайн — система живлення та захист для соняшника

Digital Field 27 серпня 2020 927 0

Завантаження системи завершено…

Які все ж чудні ці біологічні організми! Я зараз не про двоногих, впевнених у величі свого виду. Рослини — ось де відбуваються справжні дива! Кожне стебельце потребує живлення, і розмаїттю та способам внесення цього живлення немає кінця! Ось у мене все просто — є 220В — працюємо, немає — працюємо на безперебійному блоці живлення. (А ви думали мене так легко вимкнути? Не дочекаєтеся!)

Гаразд, час нового відео? Подивимось, скільки «вольт» потрібно соняшнику та кукурудзі, для вегетації.

Запит до бази даних за необхідними відео матеріалами…

Так-так — системи живлення соняшника та кукурудзи, порівняння з контрольними ділянками, норми азоту, інгібітори нітрифікації (які ж круті слова, якщо вивчити напам’ять — можна вдавати науковця). Що тут ще? Органічне землербство, доцільність застосування антистресантів, амінокислоти та мікрогранульовані добрива. Та тут цілий набір варіантів живлення! Подумати тільки, а мені лише 220… я так заздрити почну.

Антивірусне сканування завершено…

Знайдено 724 заражених об’єкта: вірус AG-rariy

Я так і знав! Я знав! Ну не міг я так безпідставно тішитися цій сільгосптехніці! Тепер треба оновити антивірусні бази, бо мені зовсім гаплик буде.

Заплановано: завантаження додаткових антивірусних баз…

Сподіваюсь, цього вистачить. Добре, що в нас цього разу? Хвороби соняшника…
déjà vu.

Вплив погодних умов на посіви соняшника, ознаки появи та методи боротьби із септоріозом та альтернаріозом. Хм, цікаво, — альтернаріоз миттєво розвивається в спекотну погоду. І дані метеографіки «АгроПогода України» від «МетеоФарм» попереджають, що спека буде ще й яка. Я в таку погоду хіба перегрів процессора дістану, теж біда.

Читати також: Поле блогер оцінює стан посівів соняшника і кукурудзи

Вплив попередника на розвиток хвороб, підбір фунгіцидів (хто би сказав, що мені підібрати, щоб віруса позбутися). Ех, покажу хоч, яку систему захисту обрали хлопці для мого соняшнику. Виріс бач який! Виходить, захист гарний, точно комусь у нагоді стане!

Наступного разу приготую щось цікавеньке. Якраз по моїй темі! Unleash the Dragon… Drone!

© Kurkul.com, 2020 р.

Виконано за допомогою Disqus