Реклама
Ми не святкуємо — Kurkul оголошує збір до свого 9-річчя

Ми не святкуємо — Kurkul оголошує збір до свого 9-річчя

Колонка редактора 20 травня 2024 83 0

Вітаю всіх читачів. З вами головний редактор сайту, Микола Сирота. Сьогодні нашому сайту 9 років. Здавалось би, що це так мало, але насправді в аграрному секторі України минула ціла епоха.

Змінились 6 міністрів та 4 виконувачі обов’язки очільника аграрного напрямку в країні. За цей час у нас відбулась земельна реформа, зміна податкової системи, Угода про Асоціацію з ЄС, а потім і заявка на вступ та статус кандидата.

З 2015 року ми висвітлювали всі проблеми фермерів з рейдерством, податковими змінами та ціновими гойдалками. Писали про досягнення і перемоги українських фермерів, допомагали знайти нових партнерів, ідеї та натхнення. 

Загалом на сайті вийшло понад 35 000 новин і майже 2500 текстів, які зібрали 43 млн переглядів. Рекордними показниками, незадовго до повномасштабного вторгнення, були понад 2 млн переглядів за місяць та 180 тис. переглядів за один день! А наші найпопулярніші матеріали вже зібрали до 50 тис. переглядів і продовжують бути актуальними.

Команда Kurkul.com

Але звісно, усе це перекреслила в нашій пам’яті війна, яка почалась ще до нашого заснування. Ось уже третій рік триває повномасштабне вторгнення росіян, захоплюються землі, нищаться села і міста, гинуть наші друзі. Багато хто з нас пішов на фронт. Кожен з редакції сайту Kurkul.com чекає повернення з війни своїх рідних та колег, підтримує армію не лише своєю роботою, а й грошима. Влаштовує та допомагає закривати збори на необхідні речі, озброєння, транспорт.

Це саме те, чого ми просимо від вас у свій День народження — не здавайтесь! Так, нам тяжко, так ворог сильний, хоч не всі це розуміли одразу, так, у нас є втрати та біль. Але якщо ми зараз зупинимось, тоді навіщо це все? Навіщо тоді гинули кращі з нас і хто буде опорою тим героям, що вже роками стоять під вогняним валом?

Нам не потрібно жодних вітань чи подарунків, але ми просимо допомогти військовим. Сьогодні разом зі спільнотою «Останній капіталіст» ми починаємо збір на засоби радіоелектронної боротьби для одного з підрозділів 125 бригади, який зараз виконує бойові задачі на харківському напрямку.

Тому єдине прохання редакції Kurkul.com у свій день народження — допоможіть зібрати 200 тис. грн та придбати захист від російських дронів, щоб врятувати життя наших бійців.

Реквізити для поповнення:

Конверт ПриватБанк 5168752100048001

Банка Монобанку: https://send.monobank.ua/jar/AdUywChPQy

Euro 5168752013988236

USD 5168752017054332

 Відсвяткуємо нашу річницю допомогою воїнам!

© Микола Сирота, Kurkul.com, 2024

Виконано за допомогою Disqus
Реклама