ФГ «Гадз»

Земельний банк

600 ГА

Адреса

с. Трибухівці, Чортківський район, Тернопільська область, вул. Горішня 79

Напрямки діяльності

Продукція

Опис господарства

Фермерське господарсво  спеціалізується на вирощуванні фруктів та ягід.

В майбутньому планується збільшення площі саду до 2,5 тисячі гектарів, крім того закладений розсадник плодових дерев площею 50 гектарів. Елементами технологій є використання карликових підщеп, нових продуктивних сортів, краплинне зрошення та утримання саду на шпалері.

Профіль Youcontrol.

Профіль Facebook.

Сайт господарства

Напрям діяльності:

Сади:

Основними сортами яблуні є: Голден Делішес, Гала, Айдаред а також інші інтенсивні сорти; груша – Конференція, слива – Стенлей.Також в господарстві закладений малинник площею 5 гектарів.

Організований розсадник по вирощуванню саджанців яблуні для подальшого розширення площ даної культури в господарстві та для реалізації.Планується виробництво 1 мільйона саджанців щороку.

Зберігання:

В 2013 році господарством було введено в експлуатацію фруктосховище ємністю 2 тисячі тонн.

В 2015 році збудовано сучасний холодильно-сортувальний комплекс загальною площею 5250м2 , в якому розміщено сортувальна лінія фірми Sorter.

А в грудні 2016 року відкрито холодильний комплекс з регульованим газовим середовищем (РГС) ємністю 6,5 тис. тонн зберігання.

В наступні 3-4 роки планується будівництво наступних черг фруктосховища з регульованим газованим середовищем загальною ємкістю 40 тисяч тонн з більш потужною сортувальною лінією та інфраструктурою для переробки фруктів та ягід.

Історія:

  • 20 жовтня 2011 р. — створене господарство.
  • 2012-2016 рр. — здійснено посадку більше 600 га саду саджанцями, які були вирощені в Європі.

 

Виконано за допомогою Disqus