70

ФГ «Альфа»

Директор

Бєлінський Віктор Іванович

Опис

ФГ «Альфа» — сільськогосподарське підприємство, вирощує та продає насіння пшениці, кукурудзи та соняшнику, займаэться розведенням ВРХ.

У своїй діяльності господарство прагне досягти вертикальні інтеграції у сільському господарстві — від вирощування сільськогосподарської продукції та її переробки до реалізації кінцевому споживачеві, в т.ч. і за кордон.

Кількість працівників: 183

Профіль YouControl.

Сайт господарства.

Структура господарства:

Господарство має дві потужні газові зерносушарки, сертифіковану лабораторію і складські приміщення, можливість відвантаження зерна залізничним транспортом безпосередньо з господарства.

Напрям діяльності:

Наразі господарством укладено договори оренди землі більш ніж з 1500 пайовиками. Площа ріллі, що обробляється господарством, складає близько 8 тис. га.

Поряд з вирощуванням товарного зерна, господарство займається виробництвом насіння зернових 1-ї репродукції, яке використовує на власних площах та пропонує до реалізації іншим сільгоспвиробникам.

Продукція:

  • Готова продукція — кукурудза ДСТУ 4525:2006, насіння соняшника ДСТУ 4694:2006, насіння соняшника високоолеінове, пшениця озима 2 класу, пшениця озима 3 класу, пшениця озима 5 класу, соя ДСТУ 4964:2008, ячмінь пивоварний, горох ДСТУ 4523:2006, гречка ДСТУ 4524:2006.

  • Насіння зернових першой репродукції —  горох «Девіз», горох «Модус», ячмінь «Бадьорий», овес «Нептун», пшениця ярова «Харківська - 39», пшениця озима «Подолянка», пшениця озима «Подолянка», пшениця озима «Смуглянка».

Пелетний цех:

  • Технічні характеристики на пелети із соломи: Зольність: 6.4%, Теплотворність: 16 МДж/кг.

  • Технічні характеристики на пелети із відходів переробки соняшника: Зольність: 14%,

  • Теплотворність: 13 МДж/кг.

  • Сфера застосування: паливо для приватних будинків, котелень, саун; Підстилка для тварин; Кормова добавка.

Пелети кормові з люцерни, паливні пелети та брікети із соломи та відходів переробки соняшника діаметр гранул 6-8мм фасування від 5 кг. до 1т. (BigBag). Діаметр брікетів 72 мм. Середня потужність виробництва 350-400 тонн/міс. 

Парк техніки:

Машинно-тракторний парк укомплектований повним набором сучасної сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва, вантажним та легковим автотранспортом. Технічне обслуговування техніки вітчизняного виробництва здійснюється у власній сучасно обладнаній майстерні, імпортної — із залученням фірмових сервісних центрів, що дозволяє максимально подовжити їх моторесурс, не зважаючи на високі напрацювання.

Історія:

  • 1994 р. — заснування господарства.