На Хмельниччині відновлено хлібзавод

28 серпня 2015 87 0
 На Хмельниччині відновлено хлібзавод
Хмельницька ОДА На Хмельниччині відновлено хлібзавод

У Білогірському районі (Хмельницька область) відновив роботу хлібзавод — «Комплекс № 23», пише прес-служба Хмельницької облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, донедавна хлібопекарня знаходилась у занедбаному стані.

«Підприємство випікатиме хліб та кондитерські вироби за старовинними рецептами, без хімічних домішок, тобто продукт буде екологічно чистим, що є дуже важливим у наш час», — сказав генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «Україна-2001» Вадим Лейві, у власність якого перейшли виробничі потужності «Комплексу № 23».

Директор «Комплексу № 23» Надія Лепікаш зазначила, що виробнича потужність підприємства становить 10 тис. хлібин за добу, і є тенденція до збільшення випуску продукції. У найближчих планах – запуск кондитерського виробництва.

«Відкриття нового підприємства сприятиме створенню близько 70-ти робочих місць та збільшенню доходів до місцевого бюджету», — сказала голова Білогірської районної державної адміністрації Алла Кузьменко.

Також додається, що на підприємстві повністю відмовилися від використання природного газу у випіканні хліба. Хліпопекарські агрегати працюють на соснових пелетах, що дає змогу зекономити на енергоносіях та здешевити продукцію.

Виконано за допомогою Disqus