VERSATILE пропонує покращені умови фінансування

11 грудня 2017 95 0
Техніка VERSATILE  в полі
Kurkul.comТехніка VERSATILE в полі

Напередодні Нового року компанія «Версатайл Україна» не перестає думати не тільки про збільшення та покращення продуктового портфеля, а і про вигідність її придбання в новому сезоні. У минулому сезоні компанія вже поставила на ринок України дві новинки: трактор VERSATILE 340 і комбайн RSM 161.

На сьогодні, купити техніку VERSATILE стає ще вигідніше. Уже проведені переговори з партнерами: «Креді Агріколь банк» і «ОТП Лізинг» і були переглянуті відсоткові ставки й умови платежів. Так, наприклад, при первинному внеску 30 % розстрочка на рік скоротилася до 0,45 % річних на залишок кредитних коштів у гривні. Також для підприємств, які мають валютні операції, хорошим інструментом стане лізинг. У цьому сезоні ОТП Лізинг пропонує доступний варіант кредитування під 1,5 % річних у валюті. Найближчим часом ще плануються зміни, безумовно, тільки в кращу сторону, ще з кількома партнерами.

Техніка VERSATILE відрізняється своєю невибагливістю в експлуатації на різних агрофонах, дуже економічна у використанні паливно-мастильних матеріалів, володіє інноваційною складовою в усіх життєво важливих частинах конструкції машини. Передусім, трактори VERSATILE — це якісні двигуни Cummins, надійна конструкція рами, сучасна гідравлічна система й панель керування, і багато іншого. Водночас, робоче місце оператора проектували з особливою увагою до комфорту користувача. Щодо лінійки комбайнів — компанія постачає в Україну техніку, призначену для збору будь-яких зернових, колосових, зернобобових, а також кормозбиральні машини. Завдяки їх універсальності ви дійсно можете працювати на полях із різною врожайністю, оптимізуючи завантаження молотильно-сепаруючого пристрою (МСП) за допомогою досить простих прийомів — зміни швидкості руху і \ або агрегатування з жатками різної ширини. Продумана конструкція техніки дозволяє провести жнива максимально ефективно і в стислі терміни.

Виконано за допомогою Disqus