На австралійській фермі виростили бика-гіганта

16 грудня 2017 1187 0
Австралійський бик-гігант Big Moo
zerno-ua.comАвстралійський бик-гігант Big Moo

Big Moo з Гленко (Південна Австралія) вважається найбільшим биком у світі. Його зріст становить 190 см, довжина тулуба — приблизно 427 см, вага — понад тонну. Величезні розміри тварини вражають, повідомляє zerno-ua.com.

«Йому всього 7 років, і він ще продовжує рости. Я підозрюю, що причиною таких розмірів є недіагностований розлад гіпофізу, який контролює гормони росту», — розповіла власниця бика-гіганта Джоан Вайн.

Спочатку бичка повинні були відправити на забій, але господарів настільки вразив його стрімкий ріст, що вони вирішили залишити його, і надалі спостерігати за незвичайною трансформацією.

Співробітників Книги рекордів Гіннеса господарі Big Moo поки не запрошували, але вважають, що такі видатні розміри повинні бути офіційно зареєстровані.

У серпні 2014 р. американська голштинська корова Блоса була занесена в Книгу рекордів Гіннеса, як найвища корова у світі. Її зріст становив 190 см. Після того, як тварина померла, її рекорд поки ніхто не побив. Слід зазначити, що зріст Big Moo вже становить 190 см.

Виконано за допомогою Disqus