ХТЗ впровадили нову систему захисту деталей від підробки

2 січня 2018 644 0
Лазерне нанесення інформації
xtz.uaЛазерне нанесення інформації

Харківський тракторний завод ввів в експлуатацію спеціальний лазерний комплекс, який призначений для маркування запасних частин і деталей, які випускаються на підприємстві. Про це пише офіційній сайт підприємства

Комплекс безконтактно наносить чітке зображення на вироби з металів, їх сплавів, а також інші матеріали, що використовуються на виробництві. Серед інформації, що наноситься, додатково введено елементи захисту, які зроблять неможливою спробу підробити нанесений напис. Повідомляється, що таке лазерне гравіювання практично неможливо знищити. 

«Змушені констатувати, що за останній час на ринку з'явилася велика кількість контрафактної продукції, яка б'є не тільки по кишені споживача, але і по іміджу нашого заводу. Запасні частини для тракторів випускали і реалізовували під брендом ХТЗ, а якість їх була дуже низькою. Система, яку ми впровадили на нашому підприємстві, дозволить захистити свою продукцію від підробки і надати кінцевому покупцеві якісний продукт», — зазначив генеральний директор Харківського тракторного заводу Андрій Коваль.

Виконано за допомогою Disqus