Українські фрукти та ягоди представлять на міжнародній виставці Fruit Logistica 2018

13 січня 2018 781 0
Яблука
Kurkul.comЯблука

Відвідувачі найбільшої міжнародної виставки Fruit Logistica 2018, що проходитиме 7–9 лютого в Берліні (Німеччина) зможуть оцінити українські фрукти та ягоди на галузевому стенді Асоціації «УКРСАДПРОМ». Про це повідомляє прес-служба Асоціації.

«Вперше на цій виставці працюватиме національний стенд України. Ми маємо значний потенціал нарощування обсягів експорту плодово-ягідної продукції. Участь у таких великих заходах — це чудова нагода не лише продемонструвати свою продукцію, а і знайти партнерів, вивчити вимоги іноземних покупців до продукції. Українські виробники, орієнтуючись на закордонного покупця, готові до впровадження необхідних технологій виробництва», — розповів голова Асоціації «УКРСАДПРОМ» Дмитро Крошка.

На думку голови Асоціації, українська плодово-ягідна продукція може гідно конкурувати на світовому ринку за якістю, а особливо за органолептичними показниками. Проте для цього необхідно інформувати світову спільноту про наші фрукти та ягоди, зокрема, на таких виставкових заходах, як Fruit Logistica 2018.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою