Фермери розкритикували аграрний календар «Імперії Агро»

19 січня 2018 1374 0
Фермери розкритикували аграрний календар «Імперії Агро»
realcommunication.ru

Календар компанії «Імперія Агро» жорстко розкритикували аграрії. Людей обурила дивна демонстрація успішності компанії. На календарі зображена гола жінка, з якої керівництво компанії їсть суші.

На наступних сторінках календаря зображені ті ж самі директори та менеджери на дорогих автівках чи навіть вертольоті.

На YouTube каналі Pro100 ФЕРМЕР навіть можна переглянути відео відгук від фермера на календар.

За словами фермера, що розмістив відео, такий календар викликає здивування, та нерозуміння мети, з якою розміщувалися такі зображення. Вони викликають лише здивування та заздрість.

«Я вважаю, що тут має бути зображений хто завгодно, але тільки не чоловіки та гола жінка», — коментує фермер у відео.

За його словами, на рекламній продукції має бути зображений щасливий фермер, який купив товар цієї фірми та залишився задоволеним. Але замість щасливих фермерів на календарі зобразили щасливих директорів компанії.

«Купуючи товар цієї фірми, я зробив щасливими цих людей», — продовжує фермер.

За його словами, він чудово розуміє хід думок того, хто створював цей календар.

«У нас основна маса фермерів — чоловіки. Що чоловікам подобається? Про що вони говорять? Футбол, автомобілі, гроші та жінки. Грошей ми вам дати не можемо — ось вам гола жінка», — констатує фермер.

Взагалі календарі із зображенням жінок він підтримує.

«Мені подобаються голі жінки, але не тоді, коли у мене немає грошей. Грошей у мене реально в цьому році немає. В мені закіпає певна заздрість та зло, адже урожай через посуху був поганим»,  — зазначає фермер.

Користувач під ніком Олександр 82, не вбачає нічого неприємного в календарі, який він отримав у подарунок від «Імперії Агро».

«Вони настільки звикли жити у своєму «гольфному» та «вертолітному» світі, що навіть не розуміють, чим це так можна було образити звичайного фермера», — коментує відео відгук користувач під ніком Den Angel та запевняє, що ніколи не скористається послугами цієї компанії.

Тож рекламним відділам аграрних компаній варто краще вивчати потреби та інтереси  своїх клієнтів, щоб не потрапляти в такі ситуації.

Виконано за допомогою Disqus