Модель коопераційного ведення бізнесу почала працювати

7 лютого 2018 130 0
Сільгоспвиробників зацікавили переваги кооперації
Kurkul.comСільгоспвиробників зацікавили переваги кооперації

Сільгоспвиробники почали частіше проявляти зацікавленість кооперацією. Особливо це стосується представників плодоовочевого сектору та нішевих напрямків аграрного виробництва. В першу чергу ідеться про учасників ринку з обмеженими економічними та земельними ресурсами. На сьогоднішній день можна з впевненістю констатувати, що в Україні реально починає працювати модель коопераційного ведення бізнесу. Про це повідомляє fruit-inform.com.

Понад 20  % тем третьої національної конференції «Мільйон із гектара» будуть тісно пов’язані з кооперацією в плодоовочевому секторі.

Зокрема, тема кооперації буде висвітлюватися в наступних доповідях:

  • «Перспективи малинового бізнесу в Україні. Кооперація як гарантія успіху на малих площах», керівник СОК «Файна Поляна» Василь Вега та голова коопераційного об’єднання СОК «Файні Ґазди» Тарас Андрійчук;
  • «Потенціал вирощування квасолі «Яська» в умовах України», директор департаменту АПК Львівської ОДА Наталя Хмиз;
  • «Вирощування винограду та черешні в закритому ґрунті», директор ТОВ «Аврора»  Сергій Герман;
  • «Часник як найпопулярніша культура останніх років. Питання у правильному підході до ведення бізнесу». Голова СОК «Часниковий кооператив «УКРАП» Ганна Морозова.

Конфернеція триватиме два дні: 1 березня — конференційні сесії в конференц-залі стадіону «Славутич Арена» (м. Запоріжжя); 2 березня  —  культурно-діловий тур до двох агротуристичних садиб у Запорізькій області («АКВАЗОО» та «Хутір Петерсона»).

У заході візьмуть участь понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу.

З детальною інформацією про конференцію можна ознайомитися на офіційному сайті.

Виконано за допомогою Disqus