На Агро Весні 2018 відбудеться прем’єрний показ аграрного кіно

20 лютого 2018 260 0
На Агро Весні 2018 відбудеться прем’єрний показ аграрного кіно
Kurkul.com

Протягом року наша команда знімала фільм про аграріїв-супергероїв

Тому зустрічайте, від творців «нєєстєствєнного запаху цитрусових» прем’єрний кінопоказ короткометражних фільмів про аграріїв, який відбудеться в імпровізованому кінотеатрі на виставці Агро Весна 2018 (стенд 2А312).

Щойно відчуєте запах попкорну, значить ви на вірному шляху! Приходьте до нас дивитися кіно на крутих пуфах, тільки не хрустіть дуже голосно попкорном:)

Ми також попіклувалися, щоб ви не пішли без стильних аграрних штучок — на стенді буде працювати Латіфундімаг.

Спонсори кінопоказу:

  

Zernovoz.in.ua — інтернет сервіс для фрахту та управління перевезеннями. Він же спонсор попкорну. Завдяки цьому ресурсу ваше зерно не перетвориться на ласощі для кіноманів, доки ви довезете його до порту.

 

Спонсором крісел-мішків є Traktorist.ua — інтернет біржа сільгосптехніки, завдяки їм можна купити та продати техніку лежачи на дивані.

 

 SuperAgronom.com — сайт, який в закладках у більшості агрономів, на якому є база пестицидів, насіння та добрив. А також дослідження та досвід колег по професії.

 

Elevatorist.com — сайт для тих, у кого залізні нерви та сталеві силоси. Якщо серйозно — для тих, хто працює у сфері зберігання, доробки, тредингу та логістики зерна.

   

Режисерами та продюсерами наших фільмів є наші друзі та партнери Kurkul.com і «Перший Український Міжнародний банк» (ПУМб).

 

Виконано за допомогою Disqus