На BioFach 2018 українці презентували унікальний мобільний аграрний додаток

21 лютого 2018 293 0
Марія Махновець, експерт з експорту органічної продукції, представник компанії Agroportex.bio
Agroportex.bioМарія Махновець, експерт з експорту органічної продукції, представник компанії Agroportex.bio

На найбільшій Міжнародній виставці органічних харчових продуктів BioFach 2018 у Нюрнберзі українці презентували мобільний додаток Agroportex.bio, який допомагає швидко знайти виробнику та покупцю один одного, причому, без посередників. Українська розробка унікальна. Нею відразу зацікавилося чимало іноземних компаній. Про це повідомила прес-служба компанії

Цей додаток стане інструментом для розвитку маркетингу та створення хорошої України.

«Виробники хочуть дорожче продати, а покупці якомога дешевше купити. Для цього їм однозначно треба обходитися без посередників», — розповіла експерт з експорту органічної продукції, представник компанії Agroportex.bio Марія Махновець.

За її словами, кожен рік у світі відкриваються платформи, які мають вирішувати це завдання, але всі вони не для України і наші фермери не можуть ними скористатися.

«Agroportex.bio є альтернативою традиційним закордонним спеціалізованим майданчикам та українським «дошкам оголошень». Тому, що перші не пристосовані до ментальних та інфраструктурних реалій українського ринку, а другі — не гарантують покупцям простежуваність виробничо-збутових ланцюгів органічної продукції і надійність продавців», — зазначила Марія Махновець.

Скористатися додатком Agroportex.bio зможуть тільки кінцеві виробники із підтвердженою сертифікатом продукцією та гарною репутацією.

Система миттєво сповіщатиме їх про запити на продукцію, що зазначена у сертифікаті. Автоматично перекладатиме пропозиції та запити на мову користувача.

Додаток запрацює орієнтовно у ІІ кварталі 2018 р. Вартість — 3-4 тис. грн/рік. За словами представників проекту, що перші півроку додатком можна буде користуватися безкоштовно за попередньою реєстрацією на сайті.

Виконано за допомогою Disqus