ЄС розвиватиме аграрні кластери на Херсонщині

7 березня 2018 326 0
ЄС розвиватиме аграрні кластери на Херсонщині
pixabay.com

Експерти Бізнес-асоціації «Ми-Херсонці» заручилися підтримкою Представництва ЄС в Україні в рамках ініціативи «Team Europe» та проведуть за участі міжнародних та українських експертів Круглий Стіл на тему «Розвиток кластерних ініціатив в аграрному секторі Херсонщини як важіль економічного розвитку регіону в процесі Євроінтеграції» під час «АГРОПОРТ-2018» в Херсоні. Про це повідомила міжнародний консультант з трейдингу органічною продукцією Марія Махновець. Передає прес-служба агенції ОфОнОф.

«Враховуючи той факт, що Херсонщина є лідером з експорту органічної продукції в Україні, а в вашому регіоні знаходиться важливий експерт з органічного трейдингу — Марія Махновець, то органіка — це привід щоб зібратися саме в Херсоні для обговорення найактуальніших питань розвитку даного напрямку», — зазначив керівник проекту AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко.

Він додав, що в Херсоні доречно було б розглянути такі питання як розвиток логістики, зелена енергетика, зрошення, органічне землеробство й маркетинг органіки, тощо.

 

Виконано за допомогою Disqus