UKRAVIT допоможе фермерам впоратися з посівною

10 квітня 2018 144 0
UKRAVIT допоможе фермерам впоратися з посівною
Kurkul.com

Цьогорічна, абсолютно нетипова як для минулих років, весна поставила наших сільгоспвиробників перед складними умовами дуже пізнього відновлення весняної вегетації. Оптимальні терміни сівби ярих культур — пшениці, ячменю, гороху, — що висіваються першими, дещо змістились у всіх ґрунтово-кліматичних зонах України. Про це повідомляє SuperAgronom.com.

З урахуванням пізнього відновлення вегетації сівбу доведеться провести дуже швидко. Передусім це означає швидко протруїти увесь матеріал від шкідників та хвороб — і для цього у портфелі національного виробника засобів захисту рослин і мікродобрив ГК UKRAVIT є цілий спектр ефективних протруйників для абсолютно різних культур. Такі як Рекорд Квадро — чотирикомпонентний протруйник контактно-системної дії для захисту зернових колосових культур від широкого спектру хвороб та шкідників.

Крім протруйників інсектицидної, фунгіцидної або комбінованої дії, за умов нинішньої весни вкрай необхідне використання мікродобрив та стимуляторів росту. Це важливо для підвищення енергії проростання, для утворення рівномірних сходів.

Крім того, якщо йдеться про горох, дуже актуальним є застосування ґрунтових гербіцидів, що допоможуть вирішити проблему забур’яненості посівів на початкових етапах росту. Ефективними у цьому разі є такі препарати або їх суміші, як Датоніт Голд, Тізер, Панда, Селефіт та Селефіт Екстра, що допомагають посівам культури уникнути конкуренції з боку бур’янів.

Ідучи назустріч агровиробникам цієї непростої весни, ГК UKRAVIT запроваджує акцію  «Плати менше — отримуй більше». Вона дасть змогу не просто заощадити на захисті й підживленні культур до 40%, а й отримати подарунки та можливість індивідуального консультування від фахівців ТОВ «Укравіт Агро», які готові порекомендувати комплексні рішення на будь-якому етапі вирощування культур.

Виконано за допомогою Disqus