Польського фермера ув’язнили за жорстоке поводження з тваринами

12 квітня 2018 120 0
Польського фермера засудили за жорстоке поводження з тваринами
Youtube.comПольського фермера засудили за жорстоке поводження з тваринами

Польського виробника хутра, що займався розведенням лисиць посадили до в’язниці на 8 місяців, зобов’язали виплатити штраф та заборонили йому розводити тварин наступні 5 років. Про це повідомляє прес-служба зоозахисної організація «Відкриті клітки».

«Вирок підтверджує, що жорстокість пов'язана із хутряним фермерством, це справа, яка спирається на утриманні диких тварин, які в кінцевому підсумку можуть зіткнутися з електрострумом, газифікацією або навіть забиттям до смерті, після чого їхня шкіра може бути продана, щоб отримати прибуток. Ця справа — це перемога груп захисту тварин, і «Відкриті клітки» продовжуватимуть працювати з урядами та організаціями по всьому континенту, поки хутро не залишиться в минулому», — коментує ситуацію директор відділу комунікацій «Відкриті клітки Польща» Кірсті Хендерсон

Головним доказом проти чоловіка стало відео, зроблене на його фермі, неподалік села Косяни. Суд виніс рішення, спираючись на те, що тварини помирали довше, ніж це вважається прийнятним за польським законодавством.

Організація «Відкриті клітки» запевняє, що її активісти виявили факти жорстокого поводження з тваринами на сотнях різних хутряних ферм, у 14 країнах світу.

 

Виконано за допомогою Disqus