Versatile контролює якість роботи своїх дилерів

19 квітня 2018 93 0
Комбайни Versatile
Прес-служба VersatileКомбайни Versatile

Минулого тижня співробітники компанії Versatile спільно з дилером «Донснаб Агротехніка» відвідали фермерів Харківської обл. та на їх досвіді і практиці дізналися про рівень обслуговування, співпраці з дилером та отримали відгуки по якості роботи техніки Versatile в регіоні. Про це повідомляє traktorist.ua.

Одним з прикладів тандему якісної співпраці виробник-дилер-кінцевий споживач є господарство «Агро Інвест Холдинг». На сьогоднішній день компанія динамічно розвивається, включає в себе чотири господарства із загальним зембанком 22 тис. га. Підприємство обрало компанію постачальника техніки «Донснаб Агротехніка» і за час співпраці оновило весь свій парк агромашин.

«Найголовніша мета комбайна максимально якісно зібрати врожай, тому в нас в підприємстві ніхто не женеться за кількістю прибраних га, і є окремі співробітники, що контролюють комбайнерів, при збиранні намагаємося не перевищувати середню швидкість 5 км/год.  Наприклад, за день один комбайн в господарстві приблизно прибирає до 30 га пшениці або 40-45 га соняшнику в залежності від врожайності. Тракторами ми задоволені, вони працюють на будь-яких роботах, у нас вони з 2009 р. і завантажені протягом усього сезону, використовуємо на дискуванні, боронуванні, культивуванні і т. п., за сезон два трактори обробляють не менше чотирьох тисяч гектар протягом останніх дев'яти років», — розповів виконавчий директор «Агро Інвест Холдинг» Віктор Сосницький.

Компанія Versatile може запропонувати весь спектр техніки необхідної для повного циклу сільськогосподарських робіт протягом усього сезону. І намагається дати можливість майбутнім клієнтам на живому прикладі побачити результат роботи успішних підприємств. У планах, ще відвідати кілька користувачів.

Виконано за допомогою Disqus