Versatile провела демо-показ техніки на Миколаївщині

4 травня 2018 114 0
Versatile провела демо-показ техніки на Миколаївщині
versatile.ua

Компанія Versatile спільно з дилером «Групою компаній ТРІА» в кінці квітня провели демо-показ техніки Versatile. Захід пройшов в Миколаївській області Первомайського району на базі підприємства ДП ДГ «Зелені кошари», повідомляє прес-служба компанії Versatile.

Трактор Versatile 340 презентували з широкозахватною 8-метровою дисковою бороною на оранці. 

Цей трактор — повнопривідний, потужністю 340 к.с. класичної компоновки, в базовій комплектації спарені задні колеса 710/70 R42, автоматична КПП Full Powershift 16x9, триточкова навіска, оснащений комфортабельною кабіною.

На заході фермери ознайомилися з трактором ближче, спробувати себе в ролі оператора та отримали консультації щодо умов придбання техніки у фінансового партнера  Сredit Agricole Bank.

«Демо-показ відвідували з метою прицінитись до канадського трактора Versatile 340 і залишились задоволені. Хочеться похвалити кабіну оператора! Дуже зручна, панорамне скло дозволяє бачити все з місця, як на долоні, сидіння оператора так це взагалі окрема тема... одне крісло регулюється в 18 положеннях, є додаткове крісло для помічника. Відразу видно, що хороша машина», — говорить Володимир Анатолійович, керівник ФГ «Берліан».

Головний інженер СТОВ «Агрофірма Нива» Михайло Федорович розповів, що у їхньму господарстві вже п'ять років відпрацювала модель трактора Versatile 2375.

«У нас в обробітку  4 тис. га і нам потрібні універсальні машини, що володіють хорошою тяговою силою і з роками переконалися, що трактори Versatile саме такі. Технології не стоять на місці і в порівнянні з 2375 це істотно інший трактор з незмінною високою якістю комплектуючих», — надав оцінку трактору головний інженер СТОВ «Агрофірма Нива».

Додатково інформацію щодо роботи техніки і умов придбання можна дізнатися в представництві компанії Версатайл Україна за тел.: +38 098 675 47 11, +38 044 596 55 29 або у офіційних дилерів зазначених на офіційному сайті компанії.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою