Versatile презентував нову техніку на Дні Поля

1 серпня 2018 73 0
Versatile презентував нову техніку на Дні Поля
Прес-служба Versatile

Компанія Versatile на IV Міжнародному Дні Поля Lozova Machinery презентувала дві одиниці техніки власного виробництва. Захід відвідало понад 700 аграріїв з Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Полтавської, Сумської та інших областей України, а також з країн Балтії та Європи. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Компанія Versatile спільно з дилером «Донснаб-Агротехніка» представила на Дні Поля зернозбиральний комбайн Versatile RSM 161 та універсальний повнопривідний трактор Versatile 340 MFWD, агрегатований важкою дисковою бороною.

В статичній експозиції Versatile представила зернозбиральний комбайн Versatile RSM 161 з 7-метровою жаткою RSM 161.27, призначений для збирання всіх традиційних зернових культур —  колосових, бобових, олійних, круп'яних і просапних.

Versatile RSM 161 — це двобарабанна шестиклавішна машина з продуктивністю до 40 т/год основного часу, здатна обробити за сезон до 2 тис. га на полях з різною врожайністю і в регіонах з різними кліматичними умовами. Після Versatile RSM 161 зерно не потребує додаткової очищення, його можна відразу відправляти на елеватори, що забезпечує додаткову економію.

Крім того, компанія Versatile презентувала відвідувачам Дня поля нову фінансову програму — кредит під 0% на купівлю комбайнів Versatile, терміном до 18 місяців, з початковим внеском від 20% та сезонним погашенням кредиту. Ця програма дозволяє аграрію закрити поточні потреби в сезонній техніці, при цьому відтермінувавши виплати по кредиту на більш зручний час.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою