Фермер із Тернопільщини виготовлятиме продукти для дитячого харчування

21 травня 2018 920 0
ФГ «Гадз» наступного року розпочне виготовлення дитячого харчування
Kurkul.comФГ «Гадз» наступного року розпочне виготовлення дитячого харчування

ФГ «Гадз», що на Тернопільщині, працює у напрямку переробки сировини. Наступного року у господарстві планують розпочати виготовлення з овочів та фруктів не лише соків, пюре, джемів та мармеладу а і дитячого харчування. Про це ідеться у повідомленні господарства.

Нагадаємо, ФГ «Гадз» першим і садівничих господарств оформило аграрну розписку. 

Для нових можливостей необхідне й нове спеціальне обладнання. Тому керівництво ФГ «Гадз» провели зустріч із представниками італійських компаній FME та Navatta Group, які можуть забезпечити підприємство необхідною технікою. Також  обговорили пакувальні технології продукції та види упаковок, які будуть застосовуватися.

«Цього року ми плануємо укласти угоду про співпрацю з іноземними фірмами, які виготовляють обладнання для переробки фруктів та овочів. Поки ми шукаємо ідеальну технологію та устаткування для того, щоб виготовляти якісну продукцію високого рівня. Вже наступного року плануємо запустити виробництво соку, пюре, джему та мармеладу на повну потужність. Крім того, ми розвиватимемо виробництво продуктів дитячого харчування для різних вікових груп, в залежності від потреб дітей»,— поділився технічний директор ФГ «Гадз» Віктор Джула.

Вже наступного тижня представники фермерського господарства відправляться до Італії, аби оглянути виробничі потужності та необхідне обладнання іноземних фірм.

Виконано за допомогою Disqus