Працівники Укрспирт заблокували автомагістралі країни

15 червня 2018 118 0
Працівники Укрспирт заблокували автомагістралі країни
Uain.pressПрацівники Укрспирт заблокували автомагістралі країни

Профспілка ДП «Укрспирт» проводить акції протесту по всій країні. Про це повідомляє Landlord.ua.

«Ми розраховуємо на підтримку профспілкових комітетів агропромислового комплексу», — заявляє Голова Об’єднананої організації Профспілки працівників АПК в ДП «Укрспирт» Віталій Сосницький.

Через акції протесту перекриті автомагістралі у Київській, Львівській, Івано-Франківській, Чернігівській, Харківській, Волинській, Чернівецькій, Тернопільській, Сумській, Рівненській, Вінницькій областях.

«Сподіваємося що уряд почує наші вимоги ДФС та державна виконавча служба скасують арешт з рахунків підприємства. Ми не можемо залишити без роботи і зарплати 5000 працівників, а держава не має права втрачати стратегічну галузь. Бюджет не дорахується 10 млрд грн акцизу, в умовах війни це вигідно лише країні агресору», — повідомив голова профспілки «Укрспирту».

Представники Державного підприємства повідомляють, якщо вимоги трудових колективів не будуть почуті — працівники почнуть блокувати Урядовий квартал наступного тижня.

Довідка: ДП «Укрспирт» знаходиться серед переліку підприємств, які плануються передати до числа тих, що підлягають приватизації. Але поки що цього не вдалось зробити і «Укрспирт» фактично перебуває під управлінням МінАПК на чолі з в.о. міністра Максимом Мартинюком.

Виконано за допомогою Disqus