В Україні презентують ізраїльські аграрні стартапи

19 червня 2018 193 0
Cенсор CropX
FeedYeti.comCенсор CropX

У вівторок 26 червня 2018 р. у Києві відбудеться зустріч «Find your agritech. Ізраїль». Учасники презентують цікаві для української агрогалузі ізраїльські стартапи. Організатори обіцяють, що українські агрокомпанії зможуть знайти рішення для потреб свого бізнесу.

Про це ідеться в повідомленні Agrohub.

На зустріч запрошені ізраїльські стартапи Taranis, Sensilize, CropX, Netafim і ADAMA, чиї рішення перевірені на практиці та успішно імплементуються.

Також на «Find your agritech. Ізраїль» виступлять заступниця Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, торговий Аташе Держави Ізраїль в Україні Єлизавета Соловйова, директор Agricom Group  Петро Мельник, засновник та CEO платформи Agrohub Юлія Порошенко та асоційований партнер Civitta і партнер Agrohub Кирило Криволап.

На учасників заходу чекає виступ глобального директора з інновацій Інституту Адізеса Ніра Бен Лаві. Він вперше виступить в Україні і розповість про методологію Системних Iнновацій.

«Інновації — це не абстрактне поняття. Їхню ефективність можна виміряти. Для цього існує один єдиний критерій — повернення інвестицій. Тому я б радив 75% результатів корпоративних інновацій спрямовувати на підвищення продуктивності і оптимізацію витрат, і тільки 25% — на розробку нових продуктів, послуг, рішень», — переконаний Нір Бен Лаві.

На завершення планується провести 5 коротких зустрічей для кожного стартапу у форматі спід-дейтингу.

Захід організовує платформа Agrohub за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні та Агроскоп Інтернешнл.

Зареєструватися та придбати квиток можна за цим посиланням.

Виконано за допомогою Disqus