Стартап Peoplemeter переміг в акселераторі МХП

25 червня 2018 112 0
Стартап Peoplemeter переміг в акселераторі МХП
Стартап Peoplemeter переміг в акселераторі МХП

Radar Tech, Agrohub і МХП оголосили переможця програми інновацій MHP accelerator. Ним стала команда Peoplemeter, яка отримала головний приз — 300 тис. грн на подальший розвиток проекту проекту і можливість продовжити роботу з агрохолдингом МХП.

Винагорода переможця акселератора дісталась проекту Shelfmate by Peoplemeter — «смарт-килимок» для віддаленого контролю кількості товарів на полиці в магазині, температури і вологості середовища, в якому товар знаходиться, а також статистики та контролю у точках продажу товарів. Команда проекту отримала на подальший розвиток свого рішення 300 тис. грн і можливість комерційного запуску з МХП.

Крім того, ще 4 команди, які приймали участь в акселераторі, також зможуть почати комерційне партнерство з МХП.

«Коли ми планували запуск проекту MHP accelerator, хотіли знайти такий стартап, якому змогли б допомогти з комерційним запуском рішення на базі МХП. Приємно дивує те, що сьогодні ми говоримо вже не про одну команду, з якою готові працювати, а відразу про 5. Не дивлячись на такі wow-результати, ми не хочемо зупинятися і готові оголосити про другий наборі MHP accelerator: він буде, а точні дати ми анонсуємо пізніше», — повідомила Директор департаменту з управління персоналом і комунікаціями агрохолдингу МХП Ксенія Прожогіна.

Стартапами, які отримали можливість комерційного запуску спільно з найбільшим агрохолдингом Східної Європи, стали: Profeed, Sovtes, METEOTREK, MobiMill.

Виконано за допомогою Disqus