Новозеландський виробник техніки випустить обладнання для пакування яблук

23 липня 2018 108 0
Автоматизований пакувальник яблук Aporo від Robotics Plus
Fruitnet.comАвтоматизований пакувальник яблук Aporo від Robotics Plus

Виробник автоматизованої техніки для садівництва і передпродажної підготовки з Нової Зеландії Robotics Plus оголосив про вихід високотехнологічного обладнання для пакування яблук. Про це повідомляє Agrarii-razom.com.ua.

Автоматизований пакувальник Aporo вийде на міжнародний ринок від підприємства GlobalPac Technologies, яке спільно організували Jenkins Group Limited і Van Doren Sales, Inc.

«Пакувальник Aporo ідентифікує і поміщає яблука в лотки зі швидкістю 120 фруктів на хвилину, що еквівалентно роботі двох людей. Масштабні комерційні випробування були проведені на великих підприємствах Нової Зеландії і США. Після успішного завершення тестування, попит на Aporo значно високий на цих двох ринках», — сказав головний технічний директор Robotics Plus Алістер Скарф.

В першу чергу, пакувальник орієнтований на ринки США, Нової Зеландії та Австралії, в яких постійно зростає попит на автоматизоване обладнання. Також представники звертають увагу на вирішення проблеми дефіциту робочої сили.

Нагадаємоспівзасновник Robotics Plus Алістер Скарф повідомляв, що необхідність у створенні робота виникла у зв’язку зі збільшення експорту яблук та складністю знайти працівників на сезонну роботу.

Виконано за допомогою Disqus