Українських аграріїв запрошують вивчити досвід вирощування зернових в США

13 вересня 2018 577 0
Українських аграріїв запрошують вивчити досвід вирощування зернових в США
Kurkul.com

Тур «Зернові у США» відбудеться 10-18 листопада 2018 р., географія поїздки зосереджена в штатах Канзас, Міссурі, Індіана, Іллінойс і Огайо. Тур спрямований на ознайомлення з новітніми технологіями точного землеробства, які вже впроваджені під вирощування кукурудзи, сої, пшениці, ріпаку та соняшнику. Про це повідомляє Latifundist.com.

«Зернові в США» складається з двох частин, які можна вибрати окремо або разом: відвідування дилерів б/в аграрної техніки та технологічна частина.

У програмі туру:

  • фермерські господарства — відвідування 3-4 фермерських господарствах, які знаходяться в різних кліматичних регіонах країни і практикуючих різні технології обробки;
  • консультативна служба — відвідування селекційних полів і дослідних станцій при аграрних університетах США;
  • лабораторія грунту — спостереження за проведенням аналізу грунту в лабораторії, спілкування з керівником лабораторії щодо місцевих практик тестування грунту і розробки рекомендацій.
  • кооператив/Аграрна сервіс-компанія — знайомство з роботою аграрних сервісних компаній і кооперативів;
  • лекції — прослуховування кількох лекцій/семінарів про технології вирощування сільгоспкультур. Тематика включає агрономію, обробку грунту, підживлення грунту та ін;
  • дилери техніки — відвідування мінімум 1 аукціону і 4 найбільших майданчиків б/в техніки в США.

Чи хочете ви стати частиною події, під час якої можна отримати крутий досвід аграріїв США? Приєднуйтесь до зернових турів у США!

Виконано за допомогою Disqus