Ще один завод вироблятиме рідкі добрива в Україні

18 вересня 2018 658 0
Ще один завод вироблятиме рідкі добрива в Україні
Kurkul.com

Компанія Grossdorf у співробітництві з виробничо-комерційною фірмою «Тігос» 18 вересня запустила завод з виробництва рідких добрив КАС у смт Сарата, що на Одещині. Про це повідомляє Landlord з посиланням на прес-службу компанії.

Це вже другий завод компанії з виробництва рідких добрив. Потужність виробництва складає 60 тис. т КАС/рік. З відкриттям цього заводу потужності компанії Grossdorf з виробництва рідких добрив зросли до 410 тис. т/рік

«Компанія Grossdorf отримує сировину з Європи та Середньої Азії, але транспортування цієї сировини для виробництва КАС з центральних областей у південні є затратним. Тому ми побудували у смт Сарата виробничу базу, і базу зберігання сировини. У перспективі 2019 р. є плани диверсифікувати ринки постачання сировини для виробництва КАС», — розповів комерційний директор компанії Grossdorf Сергій Рубан.

Введені потужності дозволять компанії забезпечувати КАС всю Одеську область, а також розглянути можливість експорту добрив з виробничого підрозділу в смт Сарата в Молдову.

Виконано за допомогою Disqus