Фермер повернув державі 380 га землі

25 вересня 2015 93 0
Фермер повернув державі 380 га землі
Кurkul.comФермер повернув державі 380 га землі

У Донецькій області голова фермерського господарства повернув державі земельні ділянки площею 380 га, пише прес-служба прокуратури Донецької області.

Як зазначається у повідомленні, прокуратура встановила, що підприємець є головою фермерського господарства, у той час як рішення про надання йому згоди на розробку проекту відведення земельних ділянок надано як громадянину, без проведення земельних торгів, що є порушенням вимог Земельного кодексу. Через це вказане рішення місцевої ради не відповідає вимогам законодавства України, є протиправним та підлягає скасуванню.

«Краснолиманським міжрайонним прокурором подано позов до Запорізького окружного адміністративного суду про визнання протиправним і скасування рішення Краснолиманської міської ради щодо надання згоди на розробку проекту відведення земельних ділянок загальною площею 380 га місцевому підприємцю для ведення фермерського господарства», — пише сайт

Також додається, що постановою Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду позов прокурора задоволено в повному обсязі, 380 га земель повернуто державі.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою